A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Затишанський заклад загальної середньої освіти Роздільнянського району Одеської області

Підведення підсумків успіхів у мовно-літературних конкурсах учнів Затишанського НВК

Дата: 31.08.2020 23:11
Кількість переглядів: 174

25 серпня знову на подвір’ї  Затишанського НВК гамірно. Святково одягнені діти, батьки, бабусі й дідусі, вчителі зібралися на свято знавців рідної мови.

Відкрила свято директор школи Л.О.Чумак, яка привітала учнів із гарними успіхами у вивчені рідної мови.

Педагог-організатор А.Д .Кульчицька надала слово заступнику директора з навчально-виховної роботи В.І.Гоцуленко, яка вручила дітям грамоти за перемогу  у ІІ етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української  мови  ім. П. Яцика. Переможцями стали О.Пірог, Т.Шульгіна, Е.Глух, Д.Миколюк, К.Шершун А. Маняк, Т.Пузанкова; у  етапі   мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім..Т.Шевченка грамоти отримали М.Чеховський , Е.Глух, А.Каблаш, Т.Хомінець, А.Маняк, О.Пінчак; за участь у І етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури були нагороджені такі учні К.Шершун, Д.Бєлодудко, Т.Хомінець, А.Ришканич, Я.Стратан, А.Горшкова, Т.Пузанкова, О.Пінчак, Е.Глух, А.Атаман.

Заступник директора з навчально-виховної роботи в початковій школі І.А.Шемоновська вручила дітям подяки за активну участь у мовно-літературних конкурсах протягом року.

До слова запросили координатора гри «Соняшник» Н.В.Николайчук, яка зазначила:  «Фінішувала Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник», яка вже 11 років  поспіль проводиться в Україні».

Учні нашої школи теж не стоять осторонь, усі , хто взяв участь у грі отримали заслужені нагороди. А цього року в нас 46 учасників з 3 по 9 клас. Найвищі результати у грі показала учениця 7- А класу А.Ткачук і Т.Барабан. Вони вийшли на Всеукраїнський рівень і нагороджені дипломами ІІІ і ІІ ступенів.

Потім  координатори гри О.М.Пукас і Н.В. Николайчук вручили  дипломи, сертифікати і невеличкі призи кожному учаснику гри.

Атмосфера свята вдалася. Діти з приємністю отримали заслужені нагороди, їхні очі світилися радістю, а батьки були  задоволені.

Прозвучали слова подяки організатору свята директору Л.О.Чумак, яка  зробила все, щоб свято для кожного стало приємним, радісним , яскравим і незабутнім. Закінчилося свято  світлинами на згадку.

До наступного нагородження!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень